Test pagina

“Op lokaal niveau is geen krachtiger communicatiemiddel dan de huis-aan-huiskrant”

Specials

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Eigen krant

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Socialmediacampagne

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Branded content / advertorial

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Offline adverteren

Lorem ipsum dolor sit rot off gamet, cons ctetur adipi scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultri Lies aliq luam ekolor.

Specials

Wekelijks leest bijna de helft van Nederland een huis-aan-huiskrant. Er is op lokaal niveau daarmee geen krachtiger communicatiemiddel dan de huis-aan-huiskrant. ETT Media verzorgt al jaren publicaties voor vele gemeenten door heel Nederland, maar ook voor welzijnsinstellingen en marketing- en toerismeorganisaties. 

We hebben dan ook al duizenden titels op onze naam staan. Deze worden zowel off- als online gepubliceerd. Met onze huis-aan-huis kranten, online uitgaven op Themanieuws.nl en socialmediacampagnes, zijn wij met onze jarenlange ervaring beter dan welk ander mediabureau in staat uw doelgroep te bereiken.

 • Informatiekrant Samen Positief Gezond
 • Informatiekrant Samen Sterker
 • Informatiekrant Opvoeden en Opgroeien
 • Duurzaamheidskrant
 • Begrotingskrant
 • Vacaturekrant
 • Recreatiekrant

Adverteren

De huis-aan-huiskrant is nog steeds springlevend! Zo lezen 10,8 miljoen Nederlanders van 13 jaar en ouder wel eens een huis-aan-huiskrant. Daarbij blijkt dat wie de huis-aan-huiskrant leest, deze ook zeer intensief leest. Voor adverteerders zijn deze cijfers interessant. Wie lokaal inwoners wil bereiken, kan meeliften op de populariteit van de huis-aan-huiskranten. Met een advertentie in een van onze thema-edities ben je ervan verzekerd dat jouw advertentie op de mat van duizenden lezers valt.

En wist je dat onderzoek aantoont dat het publiek meer betrokken is bij advertenties in huis-aan-huisbladen dan bij enig ander medium, print of digitaal?! De themakrant is daarom een ideaal middel om jouw informatie of bedrijf bekend te maken.

Ontwerpbureau is niet nodig

Wij hebben een team van vormgevers die jouw advertentietekst omzetten tot professionele advertenties die goed zullen opvallen in de krant. Dit is bovendien bij de prijs inbegrepen en scheelt je een hoop kosten. De opmaak is dus gratis! Kies voor een kwart, halve of hele pagina advertentie. Adverteren kan in verschillende gedeelten van de krant. Ook wel katernen genoemd. Plaatsing voorin de krant is erg gewild, daarnaast is de voor- en achterpagina heel populair.

Met de kranten van ETT Media valt jouw artikel of advertentie op de mat van duizenden lezers! Onderzoek toont aan dat het publiek meer betrokken is bij advertenties in huis-aan-huisbladen dan bij enig ander medium, print of digitaal. Een themakrant is daarom een ideaal middel om jouw informatie bekend te maken. En natuurlijk publiceren we het ook online, voor een nóg groter bereik. Voor jouw dé manier om jouw informatie onder de aandacht te brengen in de regio.

Huis-aan-huiskranten zijn uniek door hun uitstekende lokale bereik. Precies in het gebied waar jouw product, dienst of openstaande vacature relevant is, bereik je jouw gewenste doelgroep.


De huis-aan-huis-krant bruist nog altijd van leven

Eigen krant laten drukken?

De huis-aan-huiskrant bruist nog altijd van leven! Zo lezen 10,8 miljoen Nederlanders van 13 jaar en ouder wel eens een huis-aan-huiskrant. Wie de huis-aan-huiskrant leest, leest deze ook zeer intensief. Een krant is daarmee het ideale medium om jouw doelgroep te bereiken. ETT media heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen, drukken en verspreiden van kranten. We begeleiden je van A tot Z, van ondersteuning bij de inhoud, het complete ontwerp tot het punt dat hij op de mat valt bij inwoners uit jouw regio.

Kranten drukken zoals jij dat wilt:

 • Begeleid van begin tot eind
 • Persoonlijke service
 • De volledige opmaak
 • Kwalitatief hoogstaand drukwerk op FSC-gecertificeerd papier
 • Verspreiding huis-aan-huis binnen uw gemeente
 • Een digitale versie van de krant (responsive)
 • Indien gewenst ondersteuning door middel van onze tekstschrijvers
 • Acquisitie naar organisaties die passen binnen het onderwerp
  (onder andere partners van de gemeente)

Wat klanten over ons zeggen

Redactioneel Artikel
(branded content)

Branded content is jouw verhaal in de stijl van een redactioneel artikel. Op deze wijze kun je op een subtiele manier jouw advertentie integreren in een informatief artikel. Hoewel we uit onderzoek weten dat consumenten heel goed in staat zijn branded content als reclame te herkennen, zijn de effecten van branded content toch groots. Het scoort doorgaans namelijk hoog op betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Daarnaast wordt het gezien als leuker, aansprekender, eerlijker en interessanter dan reguliere advertenties. Perfect om inwoners in jouw regio kennis te laten maken met jouw diensten, merk of organisatie en het creëren van naamsbekendheid.

Besteed je het liever uit? Geen probleem wij schrijven het voor je! Overtuigend, relevant en boeiend. Met jaren ervaring op zak, schrijven onze tekstschrijvers een kwalitatief artikel waarmee ze de juiste snaar weten te raken bij de lezers.

Adverteren met branded content?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Neem contact met ons op

Let's have a chat