Over ETT Media

ETT Media

Wij zijn een mediabureau dat gelooft in de kracht van het huis-aan-huisblad. Juist in een wereld die in een rap tempo digitaliseert. Want hoe weet een 80-plusser waar hij zijn traplift kan aanvragen? Hoe wijs je zoveel mogelijk huiseigenaren op subsidies en regelingen om te kunnen verduurzamen? Hoe bereik je alle gezinnen in een gemeente? Of hoe vraag je aandacht voor de toenemende eenzaamheid? Met onze huis-aan-huisbladen met de kwaliteit van een bewaarexemplaar, helpen wij al meer dan 20 jaar inwoners zo lang mogelijk mee te blijven doen in de maatschappij.

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag hoe je met onze uitgaven een breed en divers publiek kunt bereiken.

Korte tijdslijnen of een eigen huisstijl? Onze Groningse nuchterheid maakt dat we ons daar niet door laten afschrikken. Door langdurige samenwerkingen met uitgeverijen, waardevolle adverteerders en professionele tekstschrijvers weten wij overal een mouw aan te passen, zonder daarbij het oog voor detail te verliezen. Titels zoals De Informatiekrant Zorg & Ondersteuning, Samen Positief Gezond of de Verkiezingskrant vormen slechts een kleine greep uit ons aanbod.

advertenties geplaatst
0
uitgaven gerealiseerd
0
gemeenten uitgegeven
0
Kopjes koffie
0

ETT Media 2.0

Na een faillissement van ETT Media begin maart 2024, komt er een doorstart van oud-medewerkers Mandy, Daan en Rick. Samen hebben ze ruim 20 jaar ervaring bij ETT Media. De doorstart markeert een nieuw hoofdstuk in het verhaal van ETT Media. Met een diepgaand begrip van het bedrijf en een gedeelde toewijding, zetten zij het werk voort met passie en vastberadenheid. Door voort te bouwen op de sterke punten van ETT Media en nieuwe innovaties te omarmen, streven zij ernaar om de missie voort te zetten en waarde toe te blijven voegen voor klanten, en samenwerkingspartners.

Ontmoet ons team

De gezichten achter ETT Media

Neem contact met ons op

Let's have a chat