Ons aanbod? Zowel off- als online media!

Tegenwoordig is online media niet meer weg te denken uit ons leven.
Het wordt gezien als onderdeel van onze dagelijkse routine. Iets waar het bedrijfsleven graag
op inspeelt. En waar wij, als marktleider in overheidscommunicatie, niet in kunnen achterblijven.

Themanieuws
ETT Media realiseert haar kranten in samenwerking met of in opdracht van gemeenten, de VNG, welzijnsinstellingen, diverse evenementen- en marketingorganisaties.
Inwoners, congresleden en toeristen worden voorzien van themagerichte informatie over het sociaal domein, duurzaamheid, wonen en leven, een aankomend congres of recreatieve mogelijkheden.
Op ons platform www.themanieuws.nl is de redactionele content vanuit verschillende partijen terug te lezen. Tegen betaling is het mogelijk om hier een advertorial en/of logo met doorlink aan toe te voegen.

De online advertorial
In onze huis-aan-huiskranten zijn de advertenties en redactionele artikelen strikt van elkaar gescheiden. Voor de digitale krant kunt u ervoor kiezen om een advertentie in te vullen in de vorm van een redactioneel artikel; de advertorial. Naast dat deze opmaak aantrekkelijk is voor de lezer, is er meer ruimte voor tekst. Het geeft de mogelijkheid om een commerciële boodschap te verwerken in een inhoudelijk goed geschreven informatief artikel of om interactieve media toe te voegen zoals een YouTube video.

Online logo met doorlink
Daarnaast behoort tot de mogelijkheden om het bedrijfslogo onderaan elke redactiepagina te plaatsen, welke doorverwijst naar een gewenst webadres. Dit is uiteraard wel met uitzondering van de voorpagina.

Samen kunnen wij het bereik vergroten…
Wij dragen zorg voor de promotie van de krant via onze social media kanalen LinkedIn, Twitter en Facebook. Samen kunnen wij het bereik vergroten, daarom sturen wij zodra de krant op Themanieuws staat, een banner met gepersonaliseerde link naar onze adverteerders. Deze content mag gebruikt worden ter aankondiging van de krant via eigen mediakanalen. Want des te meer mensen deze informatie delen, des te groter het bereik!

Is uw interesse gewekt?

Klik hier voor meer informatie over een logo met doorlink in een online editie
Klik hier voor meer informatie over onze online advertorials
Klik hier voor een digitale voorbeeldkrant

Of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.