• Laat uw evenementen opvallen samen met ETT Media

    Laat uw evenementen opvallen samen met ETT Media

  • 1
donderdag, 02 april 2015 12:00

Le Tour Utrecht aan het woord

Le Grand Départ, de feestelijke start van de Tour de France, is dit jaar van 1 tot en met 5 juli in Utrecht. Een waar spektakel dat voor de zesde keer in de geschiedenis van het wielerevenement Nederland aandoet. “Het is dé kans om Utrecht aan de wereld te laten zien.

Dat doen we niet alleen tijdens de start van de Tour, maar ook in de aanloop ernaartoe”, aldus Ton Wetselaar, manager Activatieprogramma van de organisatie van Le Tour Utrecht. Honderd dagen lang, vanaf 26 maart, organiseert de stad Utrecht een breed scala aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, kennis en economie. ETT Media verzorgde de festivalkrant voor het Utrecht2015 programma, die ook online te lezen is via www.themanieuws.nl

“Samen met ETT Media hebben wij intensief gewerkt om een zo goed, divers en feestelijk mogelijk overzicht te brengen van het Utrecht2015 programma”, voegt Femke van der Meij toe, communicatieadviseur van Le Tour Utrecht.  “Het was een hele puzzel om zoveel mogelijk evenementen, initiatieven en organisatoren in de krant een plekje te geven, maar uiteindelijk zijn we trots op de geweldige Festivalkrant. Eerder hebben wij met ETT Media een Sportkrant uitgebracht in het kader van de Utrechtse sportprijzen. Dat beviel goed. Vandaar dat we graag de samenwerking opnieuw zijn aangegaan.”

 

 

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners