• Laat uw evenementen opvallen samen met ETT Media

    Laat uw evenementen opvallen samen met ETT Media

  • 1

Toerisme & recreatie

Weekendjes weg, dagjes uit of jaarlijks terugkerende festiviteiten: informeer uw doelgroep over de recreatiemogelijkheden in uw omgeving met een uitgave verzorgd door ETT Media.

In de afgelopen jaren hebben we al veel uitgaven gerealiseerd met VVV’s en andere organisaties in de toerisme- of recreatiesector. We merken dat er veel behoefte is aan een helpende hand in de communicatie. Die helpende hand bieden we graag! Samen zoeken we naar de beste invulling van uw communicatiecampagne. Er is van alles mogelijk; van een krant of brochure tot social media en buitenreclame. ETT Media verzorgt uw communicatie van begin tot eind, zodat u af en toe ook even lekker achterover kunt leunen.

Nieuws

donderdag, 02 april 2015

Le Tour Utrecht aan het woord

Le Grand Départ, de feestelijke start van de Tour de France, is dit jaar van 1 tot en met 5 juli in Utrecht. Een waar spektakel dat voor de zesde keer in de geschiedenis van het wielerevenement Nederland aandoet. “Het is dé kans om Utrecht aan de wereld te laten zien.

dinsdag, 10 december 2013

Haal meer uit uw event met ETT Media

ETT Media is gespecialiseerd in een unieke tak van communicatie: eventcommunicatie. Viert uw organisatie een jubileum, gaat u verhuizen of opent u een nieuwe vestiging? Met ETT Media communiceert u er effectief over. Zoals u van ons gewend bent, nemen wij u het communicatiewerk uit handen en voorzien u van de juiste communicatiemiddelen.

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners