• Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

    Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

  • 1
maandag, 11 mei 2015 11:57

ETT Media op het VNG Jaarcongres 2015!

Het VNG Jaarcongres komt er weer aan! Ook bij ETT Media zijn de voorbereidingen in volle gang. We zijn druk met de VNG Congreskrant bijvoorbeeld, en werken ook hard aan het in orde maken van onze stand.

VNG Congreskrant: offline én online
De papieren VNG Congreskrant wordt net als vorig jaar voorafgaand aan het congres verspreid. Tijdens het congres wordt er – na het succes van vorig jaar – live een digitale editie gevuld, die te lezen zal zijn via live.vngjaarcongres.nl. U vindt er verslagen van allerlei gebeurtenissen tijdens de congresdagen: het plenaire programma, quotes die verzameld zijn op de beursvloer en in de lunchzaal, weergaven van de deelcongressen en excursies, de borrel en de feestavond: ETT Media is erbij. Zo hoeft u geen moment van het congres te missen. Uiteraard wordt dit alles voorzien van een ruime hoeveelheid foto’s. Nog leuker: foto’s en artikelen kunnen nu ook gedeeld worden via social media. Gebruik #congreskrant in uw bericht.

ETT Media op de beursvloer
Naast het maken van de VNG Congreskrant staan we natuurlijk ook met een stand op de beursvloer. Kom langs in stand 27 (gratis Groninger koek!) om onder andere kennis te maken met onze nieuwe glossy LOEP en win uw eigen verhaal in dit magazine voor lokale bestuurders.

Bent u tijdens het VNG Jaarcongres niet in de gelegenheid ons te bezoeken, maar bent u wel benieuwd naar ons aanbod? ETT Media biedt u een totaalpakket. Er is van alles mogelijk: van idee tot verspreiding, van een huis-aan-huis krant of magazine tot brochures, flyers, (digitale) nieuwsbrieven, buitenreclame en social media. Neem gerust contact op met onze Media Managers om de mogelijkheden te bespreken.

Alvast een heel geslaagd congres toegewenst en graag tot ziens in stand 27 op 2 en 3 juni aanstaande!

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners