• Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

    Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

  • 1
maandag, 21 juli 2014 00:00

Informatiekranten sociaal domein: op = op

3D-communicatie, ETT Media ontzorgt 

Over minder dan een halfjaar is het zover: de drie decentralisaties in het sociaal domein worden van kracht. Uw takenpakket breidt zich flink uit op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulpverlening en participatie. Duidelijke communicatie hierover naar uw inwoners, ondernemers en andere betrokkenen is onmisbaar. Veel gemeenten maken daarom gebruik van een informatiekrant sociaal domein van ETT Media. Heeft u ook interesse in een gemeentelijke huis-aan-huisuitgave? Neem snel contact met ons op, want op = op.

Perfecte afstemming is belangrijk in uw communicatie. ETT Media heeft hiervoor alles in huis; van communicatieadvies en projectcoördinatie tot redactie en vormgeving van ieder gewenst communicatiemiddel. Wij adviseren een huis-aan-huiskrant als de spin in uw communicatieweb, dat u kunt aanvullen met een (digitaal) magazine, brochure, flyer, nieuwsbrief, buitenreclame, social media, gadget en meer. Optimale communicatie met uw doelgroep(en), waarbij u alles uit handen kunt geven. ETT Media communiceert, u decentraliseert.

De vraag naar de informatiekranten sociaal domein vanuit gemeenten blijkt zeer groot te zijn, dus om verzekerd te zijn van een uitgave voor 1 januari 2015 raden wij u aan om spoedig contact met ons op te nemen!

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners