• Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

    Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

  • 1
donderdag, 16 juni 2016 14:48

Herbeleef het VNG Jaarcongres 2016 met onze digitale congreskrant

Het VNG Jaarcongres 2016 zit erop. Wij kijken er met plezier op terug! De bijzondere locatie in Hangar 32 op Schiphol-Oost, de goede organisatie van de gemeente Haarlemmermeer en het VNG maakte dat de ruim 2700 deelnemers enthousiast waren, zowel over het programma als over de beursvloer. De digitale congreskrant hielden we live bij, waardoor iedereen razendsnel en continu op de hoogte bleef van wat er gedurende de dag gebeurde.

Digitale uitgave

Was u niet aanwezig of wilt u de hoogtepunten van het VNG Jaarcongres nogmaals beleven? Of zou u graag een interessant element van bijvoorbeeld de plenaire sessie terugzoeken of herlezen?
 
Op live.vngjaarcongres.nl kan dat. U vindt hier de digitale VNG Jaarcongreskrant met daarin verslagen van de bijeenkomsten waar u niet bij kon zijn. Ook krijgt u een kijkje in andermans congrestas, laten we standhouders aan het woord en blikken we met bezoekers terug op het congres. In het foto-overzicht vindt u nét die ene foto waar u op staat of een video van een van de sprekers op het congres.

Goed om u weer te spreken!

Traditiegetrouw bezochten veel congresgangers onze stand niet alleen voor een praatje: onze smakelijke Groninger koeken waren ook dit jaar erg geliefd. Voor bestuurders was het erg leuk om hun eigen gemeentelijke uitgave(n) bij ons in de stand terug te zien, of op ons geheel vernieuwde, digitale platform Themanieuws.

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners