• Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

    Bereik uw inwoners: ETT Media voorziet u van de juiste communicatiemiddelen

  • 1

Regionale overheid

ETT Media adviseert de regionale overheid over communicatie met inwoners. Of het om informatie gaat betreffende duurzaamheid en milieu, centrumplanning, dienstverlening, financiën, jeugdbeleid, sport, veiligheid, welzijn en zorg of woonvisie: wij verzorgen een passend communicatiemiddel. Op basis van de gewenste doelstelling en het beschikbare budget wordt er gezamenlijk gezocht naar de ideale communicatiemix, geschikt voor uw doelgroep. Hierbij kan gedacht worden aan een krant, brochure, nieuwsbrieven, het inzetten van social media, apps, buitenreclame en meer.

Nieuws

Het VNG Jaarcongres 2016 zit erop. Wij kijken er met plezier op terug! De bijzondere locatie in Hangar 32 op Schiphol-Oost, de goede organisatie van de gemeente Haarlemmermeer en het VNG maakte dat de ruim 2700 deelnemers enthousiast waren, zowel over het programma als over de beursvloer. De digitale congreskrant hielden we live bij, waardoor iedereen razendsnel en continu op de hoogte bleef van wat er gedurende de dag gebeurde.

Digitale uitgave

Was u niet aanwezig of wilt u de hoogtepunten van het VNG Jaarcongres nogmaals beleven? Of zou u graag een interessant element van bijvoorbeeld de plenaire sessie terugzoeken of herlezen?
 
Op live.vngjaarcongres.nl kan dat. U vindt hier de digitale VNG Jaarcongreskrant met daarin verslagen van de bijeenkomsten waar u niet bij kon zijn. Ook krijgt u een kijkje in andermans congrestas, laten we standhouders aan het woord en blikken we met bezoekers terug op het congres. In het foto-overzicht vindt u nét die ene foto waar u op staat of een video van een van de sprekers op het congres.

Goed om u weer te spreken!

Traditiegetrouw bezochten veel congresgangers onze stand niet alleen voor een praatje: onze smakelijke Groninger koeken waren ook dit jaar erg geliefd. Voor bestuurders was het erg leuk om hun eigen gemeentelijke uitgave(n) bij ons in de stand terug te zien, of op ons geheel vernieuwde, digitale platform Themanieuws.

Het VNG Jaarcongres komt er weer aan! Ook bij ETT Media zijn de voorbereidingen in volle gang. We zijn druk met de VNG Congreskrant bijvoorbeeld, en werken ook hard aan het in orde maken van onze stand.

3D-communicatie, ETT Media ontzorgt 

Over minder dan een halfjaar is het zover: de drie decentralisaties in het sociaal domein worden van kracht. Uw takenpakket breidt zich flink uit op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulpverlening en participatie. Duidelijke communicatie hierover naar uw inwoners, ondernemers en andere betrokkenen is onmisbaar. Veel gemeenten maken daarom gebruik van een informatiekrant sociaal domein van ETT Media. Heeft u ook interesse in een gemeentelijke huis-aan-huisuitgave? Neem snel contact met ons op, want op = op.

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners