• ETT Media: marktleider in overheidscommunicatie

    ETT Media: marktleider in overheidscommunicatie

  • 1

Laatste nieuws

Ben jij een verkoper (in de dop) met een vlotte babbel? Vind je het leuk om met verschillende mensen van verschillende niveaus in gesprek te gaan en je krijgt een kick van het sluiten van een deal? Dan zoeken wij jou!

Bezit jij de juiste ingrediënten voor de functie van topverkoper? Wil je daarbij ook nog eens in een bruisend bedrijf werken met knots(te)gekke collega’s die het perfecte recept gecreëerd hebben voor hard werken en plezier? Geloof je het niet? Laat je overtuigen en kom 1 maart naar onze open dag. Neem een kijkje in de keuken van ETT Media en proef of jij in de ratatouille van ETT Media past.
Loop gewoon binnen tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Schuif aan en luister mee, kom een potje met ons tafelvoetballen of darten en proef de sfeer van ETT Media!

Kom je langs? Super! Laat het ons dan even weten en stuur Mandy Meertens een mailtje via tlgroningen@ettgroep.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Kijk bij vacatures voor meer info. Wil jij alvast een voorproefje van onze sfeer? bekijk dan het filmpje bij de vacature.

Tot 1 maart!

Het VNG Jaarcongres 2016 zit erop. Wij kijken er met plezier op terug! De bijzondere locatie in Hangar 32 op Schiphol-Oost, de goede organisatie van de gemeente Haarlemmermeer en het VNG maakte dat de ruim 2700 deelnemers enthousiast waren, zowel over het programma als over de beursvloer. De digitale congreskrant hielden we live bij, waardoor iedereen razendsnel en continu op de hoogte bleef van wat er gedurende de dag gebeurde.

Digitale uitgave

Was u niet aanwezig of wilt u de hoogtepunten van het VNG Jaarcongres nogmaals beleven? Of zou u graag een interessant element van bijvoorbeeld de plenaire sessie terugzoeken of herlezen?
 
Op live.vngjaarcongres.nl kan dat. U vindt hier de digitale VNG Jaarcongreskrant met daarin verslagen van de bijeenkomsten waar u niet bij kon zijn. Ook krijgt u een kijkje in andermans congrestas, laten we standhouders aan het woord en blikken we met bezoekers terug op het congres. In het foto-overzicht vindt u nét die ene foto waar u op staat of een video van een van de sprekers op het congres.

Goed om u weer te spreken!

Traditiegetrouw bezochten veel congresgangers onze stand niet alleen voor een praatje: onze smakelijke Groninger koeken waren ook dit jaar erg geliefd. Voor bestuurders was het erg leuk om hun eigen gemeentelijke uitgave(n) bij ons in de stand terug te zien, of op ons geheel vernieuwde, digitale platform Themanieuws.

donderdag, 07 januari 2016

Een geweldig 2016 gewenst!

Per schaats gaat alles wat langzamer, daarom vertraagd vanuit het winterse Noorden: een geweldig 2016 gewenst!

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners