• ETT Media: marktleider in overheidscommunicatie

    ETT Media: marktleider in overheidscommunicatie

  • 1
woensdag, 18 december 2013 11:06

Waar staat uw gemeente?

Waar staat uw gemeente volgens de inwoners op het gebied van verschillende maatschappelijke onderwerpen? Op www.waarstaatjegemeente.nl ontdekt u waar inwoners opmerkingen of vragen over hebben. 

ETT Media biedt u de mogelijkheid om na dit onderzoek een terugkoppeling te geven aan uw inwoners. Met onze informatiekrant 'de gemeente geeft antwoord' heeft u de kans om antwoord te geven op alle vragen en in te spelen op alles wat in uw gemeente leeft.

Dankzij het onderzoek Waarstaatjegemeente.nl van Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) krijgt u inzicht in de prestaties van uw gemeente. Wat waarderen uw inwoners? Wat moet u verbeteren? Hoe staat uw gemeente ervoor in vergelijking met andere gemeenten? Uit het rapport van KING blijkt welke thema’s uw inwoners belangrijk vinden en van welke gemeenten u kunt leren. Dat kan gaan over diverse onderwerpen; van woonvoorzieningen tot veiligheid en van gemeentelijke dienstverlening tot Wmo. U weet waar inwoners behoefte aan hebben. Met de informatiekrant ‘de gemeente geeft antwoord’ speelt u hierop in. U geeft antwoord op vragen en geeft aan dat u bereid bent om aan de slag te gaan met verbeterpunten. U laat zien dat u de mening van uw inwoners serieus neemt.Gemeente Maasdriel geeft antwoord


In september heeft de gemeente Maasdriel samen met ETT Media de allereerste informatiekrant ‘De gemeente geeft antwoord’ uitgebracht. Sandra van Dieten, communicatieadviseur bij de gemeente Maasdriel: “Begin september kregen we de rapportage van Waarstaatjegemeente.nl, één tot twee weken later viel de krant bij onze inwoners op de mat.” Hoe reageerden de inwoners? “Eerlijk gezegd hebben we bijna geen reacties gekregen. Maar het feit dat reacties uitblijven, vind ik juist een goed teken. Misschien is het zelfs wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Met deze krant wilden we inwoners een antwoord geven op hun vragen en reageren op hun opmerkingen. Aangeven wat wij als gemeente kunnen doen en inwoners wijzen op hun verantwoordelijkheden. Blijkbaar hebben de inwoners een goed antwoord gekregen, wij zijn tevreden!” Meer weten?


Wilt u ook uw inwoners informeren over waar uw gemeente staat? Neem contact op met één van onze media managers, telefoonnummer: 050 - 313 76 00.

Direct contact

Neem direct contact op met één van onze binnendienstmedewerkers

[T] 050 – 313 76 00
[E] info@ettgroep.nl

Recente uitgave

Onze partners